Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juni 2006


Kärleks Saga

Jag kan inte längre stå stilla
inlåst och utlåst
förvillad
glidande fram och tillbaka
insnärjd i känslor till Dig

jag ropar Ditt namn i vinden
Du vinkar till mig utan svar

måste få veta
vad som ska bli
och
vad som aldrig blir av
utan Din KÄRLEK är jag levande död
en livlös kopia av mig
stympad på känslor som minner om Dig
ett tomt skal utan själ...

så om Du inte vill...

SLÄPP UT MIG!

borde... jag ge någon annan en chans??

för där grusvägar möts
ska jag barfota skapa en mening
där Kärlek kan växa och gro
bland blommor i beteshagar
vid glittrande vatten
på berg med utsikt över grönskande dalar.
ömt vårdad i frihet
skapad i harmoni
där bygger Min Kärlek sitt bo

JA! Du är Den MAN Jag ÄLSKAR
Ser Upp Till och Håller Av
men om Du inte vill!
vad tjänar det till?

SLÄPP MIG FRI!
Håll Mig inte bara inlåst och utlåst kvar!




Fri vers av Regndanserskan
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-06-08 00:11



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Fy sjutton... Jag mår riktigt dåligt när jag läser din text. Den är en jättebra beskrivning av något som många upplevt. Bästa betyg!
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan