Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när framtiden ligger för dina fötter börjar kännas gammalt

 

bara så tom, baby

inga glossiga magasin

att sälja på mig framtider

 

jag blev tyst då därför

att vad jag skulle säga

inte kunde välkomnas

 

börjar knappa in på

vad jag vill kommer inte

 

blir ombedd att skaffa en ny hobby

då vad jag gör bara blir snubbeltråd

och snaror om de odöda

 

jag romantiserar inte skiten

 

jag gör inte det

jag gör inte det

 

jag bara lägger mig obemärkt i den

 

vi säger ingenting

om hur jag tagit mig hit,

hur skelögt jag letat

 

utan vi hittar på sagor, baby

om att en människa kan

vinka till en annan,

 

säga här är resten av ditt liv,

hälla upp tillit i stora tekoppar

fylla ömsesidighet till bredden

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-06-08 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons