Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att drunkna i korpsvarta ögons djup en natt som denna

 

Bliv kvar i natt,

hon ber...

 

nu då vågorna slår 
och stormen viner
låt korpen flyga
så tyst, så tyst
över skogens mörker
emedan livet tänds
uti slutna ögon


håll hand
i väntan på gryningen

 

bliv kvar inatt, hon ber






Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-26 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP