Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När natten känns som allra mörkast ...

... och jag är nära, nära
tätt intill dig ...

... sprider du, älsklingen min
med din blotta närhet

ett innerligt varmt ljus
inom varje litet skrymsle och vrå
i hela mig ...

Inte så förunderligt
att jag älskar dig
och ej
kan vara annat än din ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-27 22:13



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
kärlekens ljus värmer i vargtimmen
2018-05-28

  Ronny Berk
Livs poesi som skingrar mörker, hjärtlig bild till !
2018-05-28

  Kungskobran VIP
Innerligt
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP