Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar hämtade ur samlingarna - När den skrevs var den specifikt dedikerad en nära vän ... Lyriksidan.se har den legat på under mitt användarnamn Interactive sedan 2005 ...


Tidlös vänskap

Vänskapen, min vän ...
... består!

Stabilt, oförändrat 
oberörd av tiden ...

Dagar, veckor, år ...

Vår vänskap är gedigen ...

Fördjupad och bekräftad
liksom alltid ...
... såväl när vi möts idag
som när vi möttes igår ...

 

_________________________
Tidigare publicerad här i juni 2007




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-29 05:31



Bookmark and Share


  Mirreh VIP
Så vackert, så djupt.
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP