Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dig bredvid


du är fantastisk ibland

med en väg i din hand

öppnar du möjligheter som få

du lärde mig att kunna nå

bortom rörelser och tid

jag vill promenera dig bredvid




Fri vers av BillMarcus
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-06-08 14:22



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
vackert...
//Mjao
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus