Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mário Lago - Incerteza


Ovissheten

Jag vill inte sky dig
Jag vill inte ha dig
Än drister jag mig
Alltid ha kvar dig

Ibland väntar jag mig
Att inte vänta på dig
Men när jag ser dig i drömmen
Vill jag vara med dig

Jag ville känna förakt
Men i kärlekens schakt
Är du en del utav mig
Av livets gåtfulla akt




Övriga genrer (Översättning) av Inkognito93
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-30 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkognito93
Inkognito93