Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Até O Amargo Fim (Newton Teixeira/David Nasser)


Ända tills det bittra slutet

För de nätter som jag ägnat och förundrat mig,
För de dagar som jag ägnat för att jag älskar dig,
För sömnlöshet, för leda och för mitt fördärv,
För sorgen jag kände för dig och för vreden och sakndens förvärv ...

Älskling, var tyst och lyssna nu:
Mitt minne är nu gjutet ända tills det bittra slutet.
Jag ber att högsta straffet faller ut på dig,
Att då du kysser någon, drömmer du om mig.

Att för varje kärlek, ser du blott den som förflutit,
Och ändå tills det bittra slutet, är minnet av mig gjutet.




Övriga genrer (Översättning) av Inkognito93
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-10 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkognito93
Inkognito93