Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joaquim Canuto Mendes de Almeida - Canção Antiga


En gammal sång

När en liten pojk jag var
De lärde mig att sjunga
En sång så ljuv
Att den i minnet bliver kvar

Du håller mig så kär
Och jag är kär i dig
Jag ska be din far
Att få gifta mig med dig
Om han säger ja
Gifter vi oss två
Om han säger nej
Av sorger dör jag då

När jag ser i dina ögon
Och du i mina stirrar djupt
Kväves strupen min
Av viljan att få sjunga ut

Titta djupt i mina ögon
Då en vetskap du ska äga
Att de blottar det som munnen
Känner rädsla för att säga




Fri vers (Fri form) av Inkognito93
Läst 263 gånger
Publicerad 2018-05-30 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkognito93
Inkognito93