Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Milton de Oliveira, Djalma Esteves - No Tronco Da Amendoeira


På mandelträdets stam

På mandelträdets stam
Där finns ditt namn graverat
Där är datumet markerat
För den dag jag mötte dig

Det är under mandelträdet
Du väntar på mig varje dag
När kvällen faller över oss
I luftens svala andetag
Min glädje är att se dig
Föralltid vill du gå bredvid
Under mandelträdet
Som älskare i evig tid




Övriga genrer (Översättning) av Inkognito93
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-30 06:18



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Fin dikt även jag inte kan bedöma kvaliteten på översättningen, men den är säker bra den med .
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Inkognito93
Inkognito93