Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän som betyder mycket.


En vänskapsundran

Det finns en sanning jag vill ge dig
om varför jag drev bort,
om varför jag försvann
bortom vänskapen jag gett.
Det är en saknad att ej se dig,
att vår era blev för kort,
att blott i lögnen, lite grann
kunna ångra det som skett.

Och jag vill veta nu.
Ja, jag vill veta alltihop,
det du håller undan
så jag vet vad jag ska tro.
Jag vill veta så om du
försöker yttra hjälpets rop,
eller om vi i skymundan
hamnat under samma bro.

För jag har gett dig hjärta,
tusen tankar har jag skänkt,
en vän är vad jag är till dig
så jag vill älska dig ändå.
Och du har gett mig mod.
Din kärlek måtte ej ha svängt,
så i din styrka klär jag mig
och frågar dig väl då ...









Fri vers (Fri form) av Inkognito93
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-11 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkognito93
Inkognito93