Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det allra väsentligaste för mig ...

... är att du ska
få må bra
varje dag ...

... men självklart
önskar jag
att du ska må bättre än bra
tillsammans med mig
som älskar dig ...

Saknar dig
när tillvaron ej
ger mig möjlighet 
att få vara nära dig  ...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-30 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP