Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror många glömt bort det här ... eller åtminstone förtränger det ... ... så länge det inte handlar om deras egna behov och verklighet ... -Tidigare publicerad här i augusti 2015


En del bilar blir bara mer värdefulla med åren ...

... därför att 
de pysslas om
vårdas och behandlas
med intresse,
värme och varsamhet ...

En liten nygammal nyhet
är dock det lilla faktum
att det jämväl
gäller varje existens
också i vår mänsklighet ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-31 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP