Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Jag Finns För Dig.


Var Du Är
Var Du Går
Är jag Med Dig
Hela Vägen Fram
*Hjärta*Själ*
*True*Love*
*Always*

1/6-2018 Av*i.Åberg





Fri vers av Irene Åberg
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-01 17:03



Bookmark and Share


  Camelot
Bra Irene.
Sänder en kram till Göteborg!
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg