Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

forts. följer om Järnsplinten

>>Järnsplinten får lyster.>>

En järnsplint, vad är det?
Osynligt, man kan göra den synlig.

Stoffet är av järn och används till språng.
Rytm att på osynlig väg foga ihop nåt.

>>Skulle det inte kunna vara en splinta i ett sår?
Som medför järnbrist?>>

>>För tio år sedan, ja.>>

>>Lyster...som spikrost.>>




Fri vers av Annika Persson
Läst 224 gånger
Publicerad 2018-06-02 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson