Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågande våg i stillnadens hav



I bränningarna mot en
Söderhavsö

Finns en annan slags
Blåeld som brinner
I vattenmassorna

Från vågor som
Färdas i över
450 mil

Nu svalkar den blå
elden mitt blod vid

Den instängda
Landbacken

Och en hals sträcker
Ut sig mot natten

Sjunger en underskön
Sång bland susande
Palmer långt där borta

En gång skall jag färdas
Dit ut där molnen föds

Och det skall inte
Vara något slut

Bara början bland
Susande palmer

Vid Oceanvågors
andaktsfulla brus. ..









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-04 21:17



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En vacker bild av den sista vilan.
Bra.
2018-06-05

  KattenKin VIP
Säger som föregående; flummigt och fint!
2018-06-05

    ej medlem längre
Bravo. Härligt flummig! Proffsigt också,från min väg att se;)
2018-06-05

  AKT VIP
Tänkvärda rader.
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP