Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till Sverige


Sverige

 

Vajande i vinden
Gul och blå du är
En symbol för vårt land
Stolt jag hyllar dig
När jag sakta dig hissar

Soldränkta klippor
Skrattande måsar
Smatter från en tennkule motor
Dragspels toner

Midsommardansen kring stången
Små grodorna är lustiga att se
Å inga öron hava det
Sjunger folket i ring

Höga berg
Milsvida skogar
Björn och älgar
Vandrar fritt

Dånande forsar
Porlande bäckar
Hoppande laxar
i klaraste vatten

 

 




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-06 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle