Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom som byggde landet

Generationen som byggde välfärden
Tynar allt snabbare bort

Dom som hade dass på gården i tidiga år
Levande ljus i granen på jul
Som visste
Att inget kan tas för givet

Det är ingen risk
Utan ett konstaterande
Att historien går i kvav

Nuet snurrar så fort
Att historien glöms bort
Vi är det enda djur
Som inte lär av historien
Då vi anser att dåtid inte är av vikt.
Pappa
Vi behöver er
För alltid




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-07 23:41



Bookmark and Share


    s:teril
ja, det är viktigt att inte glömma på vilkas axlar vi står. men också viktigt att inte vara blind för det goda arbete många utför idag.
2018-06-07

  Viksten
Den generationen behandlas illa nu
2018-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP