Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bidrag till antologin Fotavtryck - ekopoesi


Ett enkelt liv

Hon längtar till det enkla
Ett liv som får ta tid
Ett liv där också mellanrummen räknas
Där det ringa får ta plats
Där drömmarna tar sats
Inför språnget
Innan de besannas

Hon längtar till det enkla
Att få luta sig tillbaka
Låta jorden snurra sina varv
Att inte fyllas upp av koder eller val
Poser eller kval
Att inte bara vara till för att behaga

Hon längtar till det enkla
Hon vill gå på lätta fötter
Låta fotavtrycken sköljas bort
Allteftersom tiden går




Bunden vers av Mia Popiana
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-08 08:26



Bookmark and Share


  Stisse
Fin dikt med tänkvärt innehåll. Så vill jag också leva.
2018-12-12

  Sommarnattsljus
Jättefin! Underbart uttryck "där också mellanrummen räknas" . Tack!
2018-07-15

  Lars Hedlin
Stark framfört!
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana