Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att det ska bli


Inspiration och hårt arbete, annars får det vara.




Fri vers av Annika Persson
Läst 159 gånger
Publicerad 2018-06-08 17:48



Bookmark and Share


  Annika Persson
I min undervisning på någon svensk skola i utlandet. Det här landet har varit så där.
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson