Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrummet

Tomrummet expanderar just nu
Efter att du reste

En slags vilsenhet
Jag aldrig känt

Ingen som väntar på mig
Ingen som älskar mig gränslöst

Mitt ursprung borta
Kvar är jag
Med saknad
Och en gränslös
Kärlek
Till livet




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-08 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP