Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till jäntan med J IX - Jagjagaren



Mentalt svagare individer
hade väl helst lagt ner -
själv sitter jag här och lider
men önskar få lida mer,
själv önskar jag jaget piska
intill hjärnans och händers skav
sen vandra ifrån de friska
till en minneslös, ändlös grav.











Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-08 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP