Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REDO FÖR KAOS

Jag är redo för kaos
Alltid väntar jag på stormen
Dörren som smäller igen
Lämnar mig ensam, igen

Att du ber mig älska dig
Skrämmer mig
Att du säger att jag är ditt allt
Säger mig ingenting

Allt jag ser är din makt
Mina känslor i dina händer
Min sårbarhet i din närhet
Mina svagheter blir dina vapen

Jag vill älska dig
Låta dig komma nära
Låta mig komma nära
Öppna dörren för dig

Det är tryggare att stå kvar
På utsidan vet jag vad jag har




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-09 11:07



Bookmark and Share


  Glömskan VIP
Väldigt berörande skrivet!! Snyggt!
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment