Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa dagar är blicken i backspegeln

Mina ögon sveper mycket i backspegeln just nu
Reser med filmerna som spelas upp däri

Saknaden styr tankarna
Saknaden behöver sortera
Behöver liksom frossa
I minnen
I stunder

Låta dom sväva fritt
Komma till mig
Smeka mig
Värma mig
För sakta fokusera blicken
För min fortsatta resa
Med de mina

Där jag vill att du är med
Och ser vår kärlek till livet
Från din sida





Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-10 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP