Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som Heter URLO DEI VENTI*som Betyder*Vindens*Vrål* 5ÅR*UNG* ÄGARE*CASILLIO GENNARO KUSK*ENRICO BELLEI*


*ITALIENS*SMARTASTE*TRAV*HÄST*


*EN UNIK SMART TRAVHÄST*
*SOM ÄR ENORMT BLIXTSNABB*
*MED EN OTROLIG*
*PRISSUMMA*7.822.862*KR*
*5*ÅR*UNG****
V75 På BJERKE i NORGE 10/6-2018
*i Avd:7 2100m auto
*Vann*URLO DEI VENTI*
*Med En*ENORM*PRESTATION*
*PÅ*TIDEN*OTROLIGA*
*1.10,5*
*HÄSTEN ÄR*SNART*NU*
*VÄRLDENS*VINST*RIKASTE*
*SMARTASTE*TRAV*HÄST*
*GRATTIS**KRAM**irene
*LYCKA**TILL*
*MED*ALLT*
*URLO*DU*HAR*
*DET*STARKASTE*HJÄRTA*MED*GULD**
*AMORE A PRIMA VISTA*SEMPRE*AMABILE*
*I RALLEGRARSI DI*IL PRIMO*PREMIO*
10/6-2018 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-11 20:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tänk vad hästar offrar / offrat sig
För oss människor
Genom alla tider!
:)
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg