Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut



här ligger jag och dör
tacksam och glädjefylld

mitt avslut är fyllt av kärlek

jag ser världen som den är
vacker och förunderlig

mitt barnbarn tycker inte
jag har så smala armar

min dotter sträcker fram
sin arm och säger:
inte så stor skillnad

min man kan se min
kropp som den var

läkning är alltid möjlig
javisst säger mitt hjärta

av slut är jag kommen
till livet




Fri vers av ecel
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-11 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel