Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick upp



den blå längtanshästen
gick upp på ett berg
för att se bättre




Bunden vers (Haiku) av ecel
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-12 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel