Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att minnas


Minnen

Vissa blickar glömmer man aldrig
vissa stunder blir alltid kvar
vissa ord sitter fast i minnet
lika klart efter tusen dar

Vissa dofter förflyttar tiden
vissa möten de lämnar spår
musiken kan hämta känslor
som gömt sig i hjärtats vrår

Vissa smaker kan hämta en barndom
vissa platser kan väcka en tid
vissa mänskor passerar i minnet
som om vore de just här bredvid

©JessicaMarieOlsson2018

Besök gärna:

www.facebook.com/jessicasdikter

www.alskadebarndikter.blogspot.com




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 737 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-12 18:34



Bookmark and Share


  mare VIP
Snyggt skrivet
och så sant
sparar!
2018-08-11

  Fulbergarn
snyggt rim
och flyt

ibland när jag gör stek så tänker jag på mormors vedspis



2018-06-12

  Viksten
En mycket vacker och
tänkvärd text
Minnet kan förflytta oss i tid och rum
Människor vi saknar kan.komma oss nära
2018-06-12

  Syrran77
Fantastiskt diktat!
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP