Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

jag fann min tillit
genom att förlora den
hade nog inte
sett den annars

det är någon
som håller om mig
hen syns inte
men det känns

kanske jag själv




Fri vers av ecel
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-13 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel