Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: Så skimrande var aldrig havet (Med lite Taube-stuk)


Dikten

Så rimmande blev aldrig dikten
och innebörden intetsägande.
Tanken, meningen, logiken
aldrig så konstlad
och glosorna aldrig så förvirrande.

Men när jag ändå hade börjat
så hoppades jag finna motiveringen.
Men resultatet blev inte vad jag tänkt mig,
ni får förlåta svamlet och min hantering.

Dikten…som jag…skrev idag.




Fri vers av Nils-Ivar Lindström
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-13 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström