Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma tid


någonstans på jorden
upptäcker någon
sina fingertoppars
känslighet
samtidigt med mig

någonstans på jorden
tittar någon
på sin älskade
ler och gråter
samtidigt med mig











Fri vers av ecel
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-13 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel