Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns ej så mycket att säga...


Skapelsens skugga


Skapelsens skugga

springer i sitt ekorrhjul



men, TIDEN, - den går!




Fri vers av Rimsmeden
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-06-09 07:53



Bookmark and Share


  JMR
Så sant, så sant. Tiden bara springer sin väg.
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden