Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Högkänslighet


Blyg och ostoppbar

Hon var så blyg
Ständigt vek hon undan
med blicken
Kände sig hudlös
och svag

En dag fick hon
Ja av en
ren tillfällighet
Fick hon höra

Att känslighet ger
Styrka

Nu ser hon djupt
In i själen
På de hon möter

Och de tackar




Fri vers av ecel
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-14 05:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel