Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek


Kom till mig

kom till mig
så ska jag vagga dig

kom till mig
så ska jag stryka din panna

kom till mig
så ska jag göra ett bo

av mina händer
till dina att vila i

lilla gumman
säger du

det tycker jag om




Fri vers av ecel
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-14 05:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel