Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens rätt

Dagens mobilophångeneration vet inte så mycket om darrgräs, bergslok och jungfrumariehand
kanske inte heller något särskilt om valeriana och koltrastsång

å andra sidan

vad vet jag själv om ungdomarnas värld - den som är fångad i ett nät

knappt intet förstås

men
vad som först förgås en gång
kan man fråga sig
blir det ettorochnollor
eller
blir det gräs, orchidéer och sång




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-14 09:42



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Smartdjupt skriftat!
Det som bär fotosyntesen
inom sig överlever?
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP