Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Motståndar sidans nederlag"


"Sommar het berättelse år 2018"



Hon kastade in molotovcocktailen
I den gamla ärevördiga Herrklubben
Vid rätt tillfälle.Hela rasket brann ner
Trots brandkårens idoga räddningsförsök

Med två Thailändska städerskor
som brann inne tillsammans med
En kvinnlig sekreterare från Småland

Och en halvtids pensionerad Butler
med ett protes ben samt en tillrest
Stand-up komiker från England
på tillfälligt olyckligt besök!

Och hela det anrika sprit
Vin och sherry förrådet
I källaren med en okänd
insmusslad ?uteliggare

Trots att Förenings klubben
Egentligen hade stängt

Och vissa medlemmar
Farit till Internationellt
Styrelse möte i London


Visseligen kan man hävda
att det var dålig Timing




Men vad gjorde det egentligen
i det stora hela
När Hon verkligen brände ner skiten

Lite spill får man ju räkna med
I rättvisans namn

För att få något uträttat
Här i världen!




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-14 12:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tragikomik av hög rang:)
2018-06-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken historia! Är den verkligen sanna?
2018-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Tanken går direkt till boken "Nazisten som teg", som jag just påbörjat läsningen av.
Den handlar om den kvinnliga huvudfiguren i tyska NSU - en nationalsocialistisk motsvarighet till Röda Arméfraktionen.
Hon gjorde processen kort med kåken hon bodde i då det stod klart för henne att hennes manliga kumpaner var döda.
2018-06-14

  Bossepoet från Österbotten
Hua då
odrickbar
var den drycken.
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP