Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*MIN*KÄRA*KATT*RASMUS* *2004-2014*1/8*


*IN*MEMORY OF RASMUS ÅBERG*


*Kom Till Mig 2004 På MIDSOMMAR*AFTON*
*4 MÅN*Ung*SILKESLEEN*OTROLIGT*VACKER*
*LYCKAN*VAR*ENORMT*STOR*NÄR*DU*KOM*TILL*MIG*
*I*11*UNDERBARA*ÅR*FICK*MIN*KÄRA*KATT*RASMUS*
*NJUTA*KÄRLEK*GLÄDJE*GLADA*SKRATT*Med*Mig*
*JAG KUNDE ALLTID*PRATA*MED*DIG*SMART SOM DU ÄR*
*VISST*DU*ALLT***OTROLIGT***
*HJÄRTLIGT*TACK*FÖR*ALLT*SOM*DU*HAR*BEGÅVAT*MIG*MED*
*KÄRLEK LYCKA KRAMGO TASSAR GLÄDJE SKRATT*mm*
*I*HJÄRTA*SJÄL*DU VILLE MIG SÅ VÄL***
*OM*TÅRAR*BLIR*TILL*GULD*
*DÅ*ÄR JAG *MÅNG*MILJONÄR*
*NEJ NEJ NEJ*SEDLAR ÖNSKAR JAG INTE*
*MIN STÖRSTA*ÖNSKAN ÄR ATT MIN KÄRA*RASMUS**
*FICK STANNA KVAR*BO*MED*MIG*NJUTA MED DET BÄSTA**
*SAKNANDEN*ÄR*ENORMT*STOR*
*LIVET BLIR ALDRIG DETSAMMA*UTAN*KÄRA UNDERBARA*
*RASMUS***DU FINNS*MITT*HJÄRTA*SJÄL*
*FOR*EVER*TRUE*FOR*YOU**
**KRAM**irene**

14/6-2018




























Fri vers av Irene Åberg
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-14 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg