Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan i vätskeform flyta uppåt


Helium

Mina ben
bär mig knappt

Men min ande
svävar över mig

Och skickar ner
en stark livlina

Låt mig sjunga din lovsång
med min eldstunga

Tills min kropp flyger högt
fast förankrad i jorden

Fylld av Heligt Helium




Fri vers av ecel
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-15 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel