Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Invokation


Dansen

Dödsdansen har börjat
På ett taktslag
Kan den ändras

Till livets dans

Två påsar blod behöver du
Då blir du mycket piggare
Så sa läkaren

Tack alla ni
Som sträckt fram armen
och låtit er tömmas

Må jag dö innan jag dör
För att kunna stanna
Hos dem jag älskar

Och göra hjärtats arbete




Fri vers av ecel
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-16 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel