Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Som om du vet

 

 

Som om du vet
vad som finns i mitt hjärta.
Som om du vet
vad som rör sig i mina tankar.
Som om du vet 
vad jag menar när jag skriver.
Som om du vet
och känner den jag är.

Som om jag vet
vad som finns i ditt hjärta.
Som om jag vet
vad som rör sig i dina tankar.
Som om jag vet
vad du menar när du skriver.
Som om jag vet
och känner den du är.

Vi kan bara ana
vad som finns i andras hjärtan.
Vi kan bara ana
vad som rör sig i andras tankar.
Vi kan bara ana
vad andra menar när de skriver.
Vi kan bara ana
och respektera det.

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2018-06-20 18:56



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Av mig får du ett stort leende

:-))
2018-09-27

  M.A.J.R
Du fyller din text med sanning, jag kan känna dina rader fint skrivet!
2018-08-14

  Siggesdotter
Väldigt fin text. Gillar dina upprepningar som jag tycker förstärker och skapar tyngd och intresse för vad du vill komma fram till. Jättebra!
2018-08-06

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2018-07-25

  anits VIP
Mycket klokskap i dina ord!
2018-07-12

  Eva Helene VIP
Mycket vackert i ord och bild och stor klokskap rymmer dina ord.
2018-07-03

    ADI Nehlin
Väl skaldat!
2018-06-28

  överlevaren VIP
Ja så är det....bra ordat!
2018-06-23

  Stefan Albrektsson
Klokt! Mycket vackert med repetitionerna och växlingen från "du" till "jag" till "vi" i stroferna!! Innehållet är verkligen sant - vi är som isberg allihop i ett gemensamt hav, bara en ytterst liten del synlig vid ytan... och det gäller sannerligen att respektera det!! Gott!
2018-06-23

  Palett
Så klok och insiktsfull text detta är ! Mycket bra !
2018-06-22

  Fem hjärtan VIP
Det är verkligen sant och viktigt att förstå det! Bra skrivet!
2018-06-21

  Maj-Lis VIP
Kloka ord
2018-06-21

  ULJO
Gillas. Kloka ord med stor insikt
2018-06-21

  Janina Kaminska
Insiktsfulla, berörande rader.
2018-06-20

  Rise Little One
Underbar text att tycka mycket om!
2018-06-20

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla tankar i vacker form kring hur vi människor är som unika universum.
Fint foto.
2018-06-20

  Niliboy
Smart så det förslår, ja vi är nog alla små vänner som väljer....
2018-06-20

  morgonstjärna VIP
helt bra. vi läser ju och tolkar andras ord utifrån oss själva "vår ryggsäck" vilket innebär allt vi erfarit kunskaper boklig lärdom och livet.
kram

2018-06-20

  Marita Ohlquist VIP
"Vi kan bara ana
och respektera det"

Fantastiskt avslut på en bra och tankeväckande text!
2018-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Gud vet allt.
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP