Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
småplock


Med tiden byggde vi ett vi.

Med tiden byggde vi ett vi.

Ett vi,

Som vi inte klarade av att vara.



Alla ord alstrade

Blev de ett åskmoln

I vårt mellangärde.



Sprängningszonen efter explosionen

Innanför vårt vi det att

Evaporerar




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-17 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström