Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NUET är för närvarande


Amatörmässig ordarkeologi

Mellan allt och intet
Hittar jag något
Nå gott

Mellan för lite och för mycket
Hittar jag lagom
Lag aum

Mellan alla och ingen
Hittar jag
Någon
Nå gon (lat. Födsel, ursprung)

Mellan hylllad och fördömd
hittar jag
Godkänd
God känd

Mellan början och slut
Hittar jag
Resan
Re (åter) sann




Fri vers (Fri form) av ecel
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-18 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel