Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den blå grottan


Fundering

Det finns en dold hierarki
av medvetenhet

En växande medvetenhet
om ansvar

Ett växande ansvar
att leva ickehierartiskt

Hur länge?
frågar jag
och får svaret

Tills alla
konturer är fyllda
och vi åter ser
varandra




Fri vers (Fri form) av ecel
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-18 04:19



Bookmark and Share


  Svart svan
"Tills alla konturer är fyllda"... ...ett mycket bra svar på en öppen fråga... och en fenomenal diktning...
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel