Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har blockerat två personer på mindre än två veckor


var andra

fröet måste i jorden
för att gro
ämnet måste i orden
för att bli till

vilken jord
vilka ord

Hur tar vi emot varandra
Hur bereder vi plats för varandra
Hur odlar vi varandra




Fri vers (Fri form) av ecel
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-18 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel