Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om du fanns kvar


jag går bredvid dig

som om vi tillsammans

måste

gå bredvid varandra

jag behöver dig

som om jag står utanför

Dig

jag låtsas rikta ditt leende

mot mig

när du passerar och förbi

står jag kvar

som om du faktisk

fanns kvar




Fri vers av BillMarcus
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-06-09 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus