Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Vad JAG Går*


*Vad jag går i Skogar*Berg*Dalar*
*Talar Min Käraste*KATT*RASMUS*
*Till*Mig*HJÄRTA*SJÄL*
*Han vill mig Så*
*Innerligt*Väl*
*TACK*För ALLT*
*MIN*KÄRASTE*
*MÄSTER*KATT*
*RASMUS*
*SOM*DU*ALLTID*
*ÄR*FÖR*MIG*
*FOR*EVER*TRUE*
*FOR*YOU*
*KRAM*irene

20/6-2018 Av*i.Åberg






Fri vers av Irene Åberg
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-20 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg