Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrande sessa bland blommande pionbuskar


Hon tassar sakta genom vemodet
Intill en säng och spinner tröstande
Drömmar till barnet som längtar

Efter sin far som färdas på de sju
haven och aldrig vill komma hem

Till landbacken med alla de olösta
Problemen bara färdas på vatten
Under de fria vandrande molnen

Hon tassar sakta genom vemodet
In till barnet,talar inga ord bara
med Jam och lättsinnligaste kel

Och är den lilla varelsen som kan
lösa upp den tungaste sorg
med sina vackra ögon

och egentillverkad
Spinneriverkstad

I all oansenlighet




Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-06-20 22:16



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej**Det är som du skriver om min
Kära Smarta Katt*Rasmus*Så Sant Så
Hjärligt*Tack*Så Rätt du Tänkt*Skrift*Dikt*
KRAM i.
2018-06-22

  Kungskobran VIP
Sjömanshustruns ständiga sorg
besjungen på gator och torg
Hans längtan till havet är svår att förstå
han är född till att bara vara så
2018-06-21

  bumerang

Känner ett större djup
men vet att det är mitt privata.
Utifrån detta, kan jag göra min
egen upplevelse.
Och uppskatta dikten
2018-06-21

  HenrysDotter
Så vackert!
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP