Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*VÅRA*UNDERBARA*VÄRDEFULLA*LIV*


**LIVET**


*FÖR EN KORT SEKUND
ÄR VI ALLA HÄR
PÅ VÅR VACKRA JORD
SOM VI HAR SÅ KÄR
MEN OM EN STUND
FINNS VI INTE HÄR
SÅ NJUT MED ALLT
SOM ÄR***HELT***
*UNDERBART******
*KRAM*irene*
*FOR*EVER*TRUE*

22/6-2018 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-22 13:29



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Vackert, bild och ord, ja !
2018-06-24

    Sefarge VIP
Jaa! En kort stund
Vi lever här!
Varför hata i onödan?
När det går att älska!
:}

2018-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg