Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna text kommer jag nog jobba lite på, men publicerar den på en gång i alla fall

 




Hon såg

 

dem

tre stycken olika

individer

komna ur henne

från henne och mannen

älskade dem

deras olikheter

 

ibland förstod hon dem inte

deras utfall mot henne

hon var tvingad att se sig själv utifrån

mycket nyttigt och lärde henne oerhört mycket

om sig själv och om sina fel och brister

men lärde henne även om hennes kärlek

 

hur stark den är




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-06-09 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma