Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min kusin Johan, som tog studenten för, 1 timme och 21 minuter sedan! :)


Studenten!

Med stekande sol
Med vänner släkt&kära nära
Med sommar och himmel blå och röd kärlek likaså
Med tårar av glädje, med hesa röster slitna av sång
Med ömma kramar och gratulationer
Med blommor och körer och musikanter överallt
Med vänner vid din sida tills det öppnas, tårarna smakar salt
Med leende till tårarna, och med kläder
Med kläder som ännu luktar nytt, ja skorna likaså
Med ett hav av skyltar som lyftes upp mot himmelen
Med dina sista sekunder i en kamp, varande i nio år
Där står du nu, på trappan för friheten
Där står du med din hatt på sne
Där står du med brännan på rygg och skuldror
Där står du nu, med champagne glaset tätt mot bröstet
Där står du nu, och tusen andra vänner
Där står du nu och glädjs åt en ljuv framtid
Där står du nu och väntar på livet, för livet väntar på dig.




Fri vers av Milian09
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-06-09 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milian09
Milian09